| Wie ben ik

Mijn naam is Maggie Teeling en heb door de jaren heen een gedegen ervaring opgebouwd met het vertegenwoordigen van commerciële ondernemingen tijdens congressen, beurzen en evenementen, zowel nationaal als internationaal. Voor een opdracht verdiep ik mij zoveel mogelijk in uw categorie bezoekers om de kans op een succesvolle prospect zo groot mogelijk te maken. Ik kan daarbij als liaison tussen potentiële klanten en uw onderneming optreden.

Ik hou van mensen, reizen, verschillende culturen en de afwisseling van mijn opdrachten. Denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. Inventief, creatief en positief.

| Visitekaartje van uw bedrijf

In de frontlinie ben ik het eerste aanspreekpunt en dus het visitekaartje van uw bedrijf. U kunt ad hoc van mijn diensten gebruik maken. Mijn inzetbaarheid is ruim. Ik ben flexibel inzetbaar voor Nederlandse bedrijven in het buitenland, of voor buitenlandse bedrijven die zich op de Nederlandse markt willen presenteren, maar ook voor buitenlandse bedrijven buiten Nederland. Ik heb een ruime ervaring als aanspreekpunt voor diverse bedrijven over de hele wereld, van Singapore tot Zuid-Afrika, Europa, Rusland en Amerika.

| International Business Support

Met een achtergrond in de reisbranche, heb ik door de jaren heen leren schakelen tussen veel verschillende soorten mensen, wensen en talen. Ik spreek naast Nederlands ook Engels, Frans, Duits en Italiaans.

U mag van mij verwachten dat ik mij professioneel en hulpvaardig opstel. Ik geld als prettig in de omgang, vriendelijk en toegankelijk, met het vermogen mij goed in te kunnen leven in de wensen van de opdrachtgever. Naast communicatieve vaardigheden vind ik resultaatgerichtheid en gevoel voor humor zeer belangrijk en ben ik in staat om het concept van uw bedrijf snel op te pikken. Onze nationale luchthaven is voor mij binnen een uur te bereiken.

 

 

 

Top